BEMUTATKOZÁS

 

Styron Kft. 1989-től kezdte meg a saját fejlesztésű lefolyócsalád gyártását. A vállalkozás tevékenysége műanyag feldolgozás, ezen belül lefolyószerelvények és műanyag raklapok gyártása és forgalmazása. A közel 25 éves működésünk alatt, jelentős termékskálát

alakítottunk ki, ezáltal a hazai, és a szomszédos országok szaniteráru piacán jelentős pozíciót foglaltunk el, mely évről-évre folyamatosan növekszik.

 

A környezettudatos gondolkodás eredményeként a Styron Kft. mind alapanyag felhasználás mind pedig gyártástechnológiában jelentős fejlesztési munkán van túl, az ISO 14001 környezetirányítási rendszer megszerzése fontos lépcsőfok volt és hűen tükrözi Cégünk elhivatottságát a környezetmegóvás területén. Minőségirányítási rendszerünk 2001 óta az EN ISO 9001 szabvány szerint működik. Célunk, hogy megfeleljünk a velünk szemben támasztott követelményeknek, felvéve a versenyt a hasonló kategóriájú importtermékekkel szemben.

 

A folyamatos fejlesztést és a termékek kiváló minőségét magasan képzett tervezői háttér, saját szerszámkészítő műhely és képzett munkaerő teszi lehetővé, keresve a jövő kihívásait. Vevőink igényeit kutatva állítottuk össze árukínálatunkat, amit a minőség és design jellemez. Cégünk minőség iránti elkötelezettségét piaci pozíciói igazolják leginkább, így filozófiánk középpontjában a következő alapelv áll: „A minőséget a piac határozza meg”